Zielehuisje urn

Zielehuisje urn

Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Tuin urn

Tuin urn

As- en fingerprint medaillon

As- en fingerprint medaillon

Zielehuisje urn

€ 86,00
"Zielhuisjes", unieke holle keramische steentjes die fijn in de hand liggen, met hierop een zielhuisje. Om te koesteren als gedenksteen of te gebruiken als mini-urn.
Op maat gemaakt 1-2 weken
SKU
MK-zielehuisje

Maximale aantal karakters: 15

De "Zielehuisjes" zijn holle keramische stenen die fijn in de hand liggen en niet te zwaar zijn. Ze zijn gemaakt van dubbelhard gebakken, gekleurde klei en individueel met de hand gevormd. Elk koesterkeitje is uniek. Hierop een naar eigen wens gekleurd symbolisch zielehuisje.
Op het keitje kan een naam worden aangebracht. Zo wordt het keitje een persoonlijk gedenksteentje dat gekoesterd kan worden.
De Zielehuis urn is te gebruiken als miniatuur urntje, voor een gedeelte van de as. Het keitje wordt verzegeld met een bijpassend stopje.
De koesterkeitjes kunnen uitgevoerd worden in verschillende kleuren, lichte en donkere tinten. De tekst op de keitjes kan in goud, zilver of in een andere gewenste kleur. Er kan ook tekst gegraveerd worden of in embos vorm tekst worden aangebracht. Er is echter alleen maar ruimte voor maximaal 20 tekens, dit is inclusief spaties, het gaat nl om de ruimte die we nodig hebben. Als speciaal ontwerp is soms meer tekst mogelijk tegen meerprijs. Neemt u dan eerst even contact op.
De Zielehuisjes zijn geschikt voor binnen of buiten. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Meer informatie
SKU MK-zielehuisje
Merk of ontwerper Michel Kuipers
Urn vorm Kiezel
Materiaal Keramiek
Geschikt voor Buiten
Schrijf uw eigen review