Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Deze categorie omvat "zielsgeschenken", cadeautjes die rechtstreeks vanuit de ziel komen en een diepgaande emotionele waarde hebben voor speciale momenten. Deze geschenken zijn meer dan alleen materiële objecten; ze dragen een diepe betekenis en symboliseren vaak liefde, vriendschap, steun, of andere emotionele verbondenheid. Ze worden gegeven met de intentie om de ontvanger te raken op een spiritueel niveau en om speciale momenten zoals verjaardagen, jubilea, huwelijken, geboorten, of momenten van verdriet en rouw te markeren. Deze zielsgeschenken kunnen variëren van handgemaakte kunstwerken tot gepersonaliseerde items en andere symbolische objecten die een blijvende impact achterlaten op de ontvanger.
Filters
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Vlinder paars
  Rating:
  0%
  € 14,95
 2. Vlinder zwart
  Rating:
  0%
  € 14,95
 3. Altaardoosje
  Rating:
  0%
  € 22,50
 4. Bewaardoos set
  Rating:
  0%
  € 32,50
 5. Hand gemaakt vaasje Blauw
  Rating:
  0%
  € 9,50
 6. Handgemaakt vaasje Groen
  Rating:
  0%
  € 9,50
 7. Ster hout
  Rating:
  0%
  € 6,95
 8. Vaas rustiek met gravure
  Rating:
  0%
  € 50,00
 9. Mandala glas steen
  Rating:
  0%
  € 8,95
 10. Le Sack, metamorfose vaas, klein
  Rating:
  0%
  € 9,95
Filters
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Deze cadeautjes belichamen symboliek die dieper gaat dan hun materiële vorm. Een mandala gegraveerd in gekleurd glas vertegenwoordigt harmonie, heelheid en spirituele groei. Het altaardoosje staat symbool voor een heilig toevluchtsoord, een plek voor contemplatie en reflectie. De prachtige vlinder staat bekend om zijn transformatieve symboliek, waarbij het de metafoor van verandering, vernieuwing en wedergeboorte draagt. Een houten ster straalt licht en hoop uit, symboliseert leiding en bescherming, en herinnert ons eraan dat zelfs in de donkerste nacht er altijd een lichtpuntje is. Deze geschenken spreken tot de ziel, bieden troost, inspiratie en begeleiding, en zijn perfect voor momenten van viering, de dag overdenken, of steun.