Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Het geven van kleurrijke, hartvormige bewaardoosjes van tin of speksteen als een bijzonder rouwgeschenk om herinneringen te bewaren, is een ontroerend idee.
Deze doosjes kunnen dienen als een plek waar de ontvanger dierbare aandenkens kan bewaren en koesteren. Plaats een troostend gedicht, een brief of een herinnering aan de overledene binnenin het bewaardoosje, zodat de ontvanger kan terugkijken en herinneringen kan koesteren.
Een bewaardoosje van tin met een foto kan een ontroerend en persoonlijk geschenk zijn om troost te bieden.

Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Hartendoosje vlinder
  Rating:
  0%
  Vanaf € 26,00
 2. Hartendoosje met foto
  Rating:
  0%
  € 48,00
 3. Hartendoosje blanco
  Rating:
  0%
  € 27,50
 4. Hartendoosje bloemen
  Rating:
  0%
  Vanaf € 27,50
Filters
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kleurrijke speksteen bewaardoos:
Kies een speksteen bewaardoos in een kleur die de ontvanger aanspreekt of die herinnert aan de overledene. De kleur kan een diepere betekenis hebben. Speksteen is een zachte steen die gemakkelijk te bewerken is, waardoor het ideaal is voor het maken van handgemaakte bewaardoosjes. Deze kunnen worden versierd met kleurrijke patronen of symbolen die betekenisvol zijn voor de overledene.
Hartvormige bewaardoosjes van tin met mooie bewerkingen kunnen een prachtig en betekenisvol troostgeschenk zijn voor het bewaren van bijzondere herinneringen