Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Een fotolijst met asruimte is een prachtige manier om uw overleden huisdier te gedenken en hun as te bewaren op een respectvolle en tastbare manier. Dergelijke fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, en ze bieden u de mogelijkheid om een foto van uw huisdier weer te geven terwijl u een kleine hoeveelheid as veilig opbergt. De fotolijst is uitgerust met een speciale asruimte in de vorm van een buisje of een hart. Deze ruimte is ontworpen om een kleine hoeveelheid as of een ander herdenkingsitem te bevatten. Het buisje of de hartvormige ruimte kan worden afgesloten met een schroefdop om de as veilig te bewaren.
Filters
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Fotolijst huisdier met asbuisje wit
  Rating:
  0%
  € 73,00
 2. Fotolijst huisdier met asbuisje zwart
  Rating:
  0%
  € 73,00
 3. Fotolijst huisdier zilverkleur met as voorziening
  Rating:
  0%
  € 69,00
 4. Fotolijst huisdier met asbuisje, grijs/bruin
  Rating:
  0%
  € 72,50
 5. Fotolijst huisdier tweekleurig met asvoorziening
  Rating:
  0%
  € 65,00
 6. Fotolijst huisdier met asvoorziening puur
  Rating:
  0%
  € 72,00
 7. Fotolijst huisdier, wit met as voorziening.
  Rating:
  0%
  € 74,00
 8. Fotolijst huisdier met as voorziening.
  Rating:
  0%
  € 67,00
Filters
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Een fotolijst met asruimte biedt u de mogelijkheid om de herinnering aan uw huisdier levend te houden en een blijvende plaats te geven in uw leven. Het kan een troostende manier zijn om uw liefde en respect voor uw huisdier te uiten terwijl u de warme herinneringen aan uw geliefde metgezel koestert. Het verlies van een huisdier kan diep verdriet veroorzaken, en een fotolijst met asruimte kan dienen als een troostende en symbolische plek om te rouwen en te herinneren. Het kan helpen bij het verwerkingsproces en het uiten van uw liefde en respect voor uw huisdier.