Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Onze vingerafdrukarmbanden vormen een unieke en persoonlijke manier om dierbare herinneringen te koesteren. Met vakmanschap en liefde vervaardigd, combineren deze armbanden het moderne ontwerp met de intieme betekenis van een vingerafdruk. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zilver, edelmetaal en fijn leer, bieden ze een harmonieuze balans tussen stoerheid voor mannen en verfijning voor vrouwen. Elke armband wordt op maat gemaakt, waarbij de vingerafdruk van een geliefde wordt gevangen in een subtiel, tastbaar reliëf. Dit delicate detail maakt elke armband een uniek kunstwerk, doordrenkt met emotie en symboliek. Of je nu op zoek bent naar een gedenkwaardig cadeau voor een speciaal persoon of gewoon een persoonlijk sieraad wilt dragen, onze vingerafdrukarmbanden bieden een tijdloze en elegante manier om verbonden te blijven met degenen die je het meest dierbaar zijn.
Filters
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Armband Bliss hart
  Rating:
  0%
  Vanaf € 295,00
 2. Armband Bliss bloem
  Rating:
  0%
  Vanaf € 305,00
 3. Armband vingerafdruk rond
  Rating:
  0%
  Vanaf € 289,00
 4. Leren armband met afdruk
  Rating:
  0%
  € 109,00
 5. Armband leer gravure
  Rating:
  0%
  € 224,00
Filters
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Afdruk op Leer: Onze lederen armbanden zijn met precisie vervaardigd, waarbij de vingerafdruk subtiel in het leer is verwerkt. Dit creëert een tastbare en intieme verbinding met de persoon wiens afdruk is vastgelegd.

Afdruk op Slot: Voor een unieke twist bieden we armbanden waarbij de vingerafdruk op het sluitmechanisme is aangebracht. Dit geeft de armband een exclusieve uitstraling en maakt het dragen ervan een persoonlijke ervaring.

Zilveren Vingerafdrukarmbanden:

Geschakeld Design: Onze zilveren armbanden zijn vakkundig geschakeld, wat een klassieke en tijdloze uitstraling biedt. Het afdrukplaatje, subtiel en elegant, draagt de vingerafdruk van je dierbare, waardoor het sieraad een diepgaande emotionele waarde krijgt.

3D-geprinte Vingerafdrukarmbanden:

Opengewerkte Afdruk: Onze 3D-geprinte armbanden zijn meesterwerken van moderne technologie. De afdruk is opengewerkt in het ontwerp, waardoor een verfijnde en intrigerende textuur ontstaat. Dit innovatieve design geeft de armband een eigentijdse uitstraling en maakt het dragen ervan een artistieke belevenis. Deze armbanden zijn ook te combineren met een ruimte voor as. Een kleurrijke of heldere epoxy kan gebruikt worden in de uitsparing voor een symbolische hoeveelheid as. Het maakt van deze armbanden een bijzonder en emotioneel sieraad.

Elk van onze vingerafdrukarmbanden is met liefde en aandacht gemaakt, met als doel een blijvende herinnering te creëren die niet alleen een sieraad is, maar ook een unieke uitdrukking van liefde en verbondenheid. Kies een stijl die bij jou past en draag de vingerafdruk van je geliefde altijd dicht bij je hart.