Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Een rozenkrans of een tientje zijn beide gebedssnoeren. Ze worden vaak gebruikt als een manier om te mediteren, te reflecteren en te bidden binnen de katholieke gebedstraditie.
De diversiteit aan rozenkransen binnen onze winkel biedt gelovigen de mogelijkheid om een rozenkrans te kiezen die past bij hun spirituele behoeften, intenties en persoonlijke smaak.
Speciaal ontworpen rozenkransen voor kinderen zijn vaak kleurrijk en aantrekkelijk voor jonge gelovigen. Ze kunnen worden gebruikt om kinderen vertrouwd te maken met het gebed.

Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 26

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Harten rozenkrans blauw
  Rating:
  0%
  € 8,95
 2. Harten rozenkrans roze
  Rating:
  0%
  € 8,95
 3. Harten rozenkrans wit
  Rating:
  0%
  € 8,95
 4. Rozenkrans rood
  Rating:
  0%
  € 3,95
  Niet op voorraad
 5. Rozenkrans vijf wonden
  Rating:
  0%
  € 11,25
 6. Rozenkrans knipbuideltje Heilige Michaël
  Rating:
  0%
  € 8,90
 7. Rozenkrans knipbuideltje Wonderdadige Christus
  Rating:
  0%
  € 8,90
 8. Rozenkrans knipbuideltje Pater Pio
  Rating:
  0%
  € 8,90
 9. Rozenkrans knipbuideltje Heilige Rita
  Rating:
  0%
  € 8,90
 10. Rozenkrans knipbuideltje Heilige Hart
  Rating:
  0%
  € 8,90
 11. Rozenkrans knipbuideltje moeder met kind
  Rating:
  0%
  € 8,90
 12. Rozenkrans blauw met Lourdeswater
  Rating:
  0%
  € 12,25
 13. Bruine rozenkrans
  Rating:
  0%
  € 7,50
 14. Rozenkrans lichtgevend
  Rating:
  0%
  € 4,65
 15. Rode rozenkrans glas
  Rating:
  0%
  € 14,25
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 26

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Het verschil tussen een rozenkrans en een tientje ligt in het aantal gebedskralen en hun gebruik binnen de katholieke gebedspraktijk. Beide zijn gebedssnoeren die worden gebruikt voor het uitspreken van gebeden, maar ze hebben verschillende aantallen kralen en worden vaak voor verschillende doeleinden gebruikt:
Rozenkrans: Een rozenkrans is een gebedssnoer dat bestaat uit 59 of 60 kralen en wordt meestal gebruikt om de Rozenkransgebeden te reciteren. De rozenkrans bestaat uit vijf "decades" of groepen van tien kralen, gescheiden door een grotere kraal. Elke decade vertegenwoordigt een reeks van tien gebeden, meestal het Weesgegroet-gebed, terwijl de grotere kraal het Onze Vader-gebed vertegenwoordigt. Tijdens het bidden van de Rozenkrans bidt men de geheimen van het leven van Jezus en Maria: de blijde, de droevige, de glorievolle en de lichtende mysteries, afhankelijk van de dag van de week.
Tientje: Een tientje is een kortere versie van de rozenkrans en bestaat uit slechts tien kralen. Het wordt ook wel een "tientje van de Rozenkrans" genoemd. Het tientje wordt gebruikt om een kortere gebedscyclus te voltooien en is vaak handiger om te dragen en te gebruiken in vergelijking met de volledige rozenkrans. Tijdens het bidden van het tientje kan men de tien Weesgegroet-gebeden reciteren en zich richten op een specifieke intentie of gebedsverzoek.