Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

In deze categorie edel gedenk steen, engel, boeddha of hart.
Houd de herinnering aan een dierbare levend, de perfecte manier om een dierbare dichtbij te kunnen eren, koesteren.
De edel gedenksteen, engel, boeddha of hart, van echte edelsteen, is in feite een kleine urn. In de steen is een diepe opening geboord. Een herinnering zoals een kleine hoeveelheid as of een lokje haar, kan in deze opening worden bewaard. Op deze wijze kan de herinnering aan een dierbare aan meerdere familieleden en/of vrienden worden gegeven. Bovendien kan de edel gedenksteen, engel, hart of boeddha discreet meegedragen worden in bijvoorbeeld de handtas of aktentas.
De edelgedenksteen, engel of boeddha wordt afgesloten met een speciaal schroefje en vervolgens verzegeld met lijm. U ontvangt de edel gedenksteen, engel, hart of boeddha in een katoenen buideltje, inclusief de degelijke afsluiting en een korte handleiding.

Filters
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Rode jaspis gedenk hart
  Rating:
  0%
  € 41,75
 2. Tijgerijzer gedenk steen
  Rating:
  0%
  € 64,50
 3. Gedenksteen Jaspis rood
  Rating:
  0%
  € 49,50
 4. Gedenk engel rozenkwarts
  Rating:
  0%
  € 79,75
 5. Gedenk engel rood
  Rating:
  0%
  € 79,75
 6. Gedenk engel dumorturiet
  Rating:
  0%
  € 79,75
Filters
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Het creëren van edelstenen met een asruimte in de vorm van symbolische figuren zoals een engel, Boeddha, hart of andere vormen zijn een prachtige manier om een uniek en betekenisvol herdenkingsobject te hebben. Ze zijn verkrijgbaar in diverse edelsteensoorten zoals; rozenkwarts, jaspis, dumorturiet of tijgerijzer.
U kunt kiezen deze verschillende edelstenen, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en betekenis. Rozenkwarts staat bijvoorbeeld bekend om liefde en heling, terwijl jaspis vaak wordt geassocieerd met kracht en bescherming. Dumorturiet kan spirituele groei symboliseren, terwijl tijgerijzer moed en vastberadenheid vertegenwoordigt.