Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Filteren

Assieraden zijn sieraden waarin een kleine holle ruimte is aangebracht die eenvoudig te openen is. Hierin kunt u een symbolische hoeveelheid as of een plukje haar bewaren. De sieraden zijn prachtig afgewerkt, daarom hebben ze niet direct de uitstraling van een assieraad. U kunt uw dierbare dicht bij uw hart dragen - de herinnering levend houden - en ondertussen een stralend sieraad dragen.
De sieraden zijn verkrijgbaar in diverse vormen, zoals bedels, hangers, ringen, armbanden, oorbellen en medaillons.
En in diverse materialen; zilver, geel- en wit goud, titanium en edelstaal.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij het selecteren van een as-sieraad is het belangrijk om rekening te houden met de smaak en persoonlijke voorkeuren van de ontvanger, evenals hun comfortniveau met het dragen van zo'n sieraad. Deze sieraden kunnen een mooie manier zijn om een geliefde te herdenken en hen altijd dichtbij te houden.
As-hanger: Dit is een hanger die is ontworpen om een kleine hoeveelheid as van de overledene te bevatten. Ze komen in verschillende vormen en ontwerpen, van hartvormig tot sterren of kruisvormig, en kunnen worden gedragen aan een ketting.
As-armband: Een armband met een asruimte is een subtielere manier om de as van een dierbare bij je te dragen. Deze armbanden kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals zilver of goud.
As-ring: Een ring met een ascompartiment kan een zeer persoonlijk en intiem aandenken zijn. De as wordt vaak discreet in de ring verwerkt, zodat het niet meteen zichtbaar is.
As-oorsieraden: Oorbellen met asruimte zijn een mooie optie voor mensen die graag subtielere herdenkingsstukken dragen. Ze kunnen kleine compartimenten hebben voor een beetje as.
As-medaillon: Een medaillon met asruimte kan een prachtig sieraad zijn dat de mogelijkheid biedt om de as van een dierbare te bewaren en dicht bij je hart te dragen.
As-sieraad met edelstenen: Je kunt overwegen om een as-sieraad te kiezen met ingelegde edelstenen voor een extra vleugje elegantie en schoonheid.
Aangepaste gravures: Naast de asruimte kun je ervoor kiezen om het sieraad te personaliseren met de naam van de overledene, een datum of een speciale boodschap.