Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Filteren

Een tekst gegraveerd in een zwerfkei of een lasergravure in graniet kan een prachtige grafdecoratie zijn, die een persoonlijke en blijvende herinnering aan een overleden dierbare biedt.
Je kunt een persoonlijke boodschap, de naam van de overledene, data of zelfs een speciale citaat, tekst of eenvoudige afbeelding die betekenisvol was voor de overledene laten graveren. Dit geeft de grafdecoratie een diepgaande en persoonlijke touch.
Graniet is een duurzaam en populair materiaal voor grafstenen vanwege zijn weerstand tegen slijtage en weersinvloeden. Een zwerfkei heeft een natuurlijke uitstraling en kan een meer organische en rustieke uitstraling geven aan de grafdecoratie. Beide keuzes hebben hun eigen esthetische aantrekkingskracht.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Er zijn veel verschillende steensoorten die worden gebruikt voor grafdecoraties, en elk type steen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en esthetische kenmerken. Omdat natuursteen een natuurlijk materiaal is, vertoont het vaak variaties in kleur, textuur en patroon, waardoor elk stuk uniek is. Elke steen is dus anders, met andere nerven en oneffenheden. Dit is inherent aan het natuurproduct.
Het kiezen van de juiste steensoort voor grafdecoratie is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren, de gewenste esthetische uitstraling en het budget.
We hebben in ons assortiment ook een hele serie standaard tekst op stenen die een gereduceerd tarief hebben. Waardoor we voor ieders portemonnee mooie grafdecoratie aanbieden.