Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Sieraden met symboliek zijn prachtige juwelen die diepere betekenissen en intenties kunnen overbrengen. Een sieraad met symboliek bij overlijden kan een prachtig en troostrijk aandenken zijn voor iemand die rouwt of als een manier om de herinnering aan een dierbare te eren.
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 60

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Maan dromer sieraad
  Rating:
  0%
  € 87,00
 2. Engel hanger zilver
  Rating:
  0%
  € 57,95
 3. Madonna
  Rating:
  0%
  € 7,75
 4. Zilveren engel vleugel
  Rating:
  0%
  € 46,50
 5. Kruis zilver
  Rating:
  0%
  € 45,50
 6. Hanger vis reisbeschermer
  Rating:
  0%
  € 8,95
 7. Armband kruisje groen
  Rating:
  0%
  € 9,85
 8. Armband kruisje rood
  Rating:
  0%
  € 9,85
 9. Hanger St Jacobsschelp
  Rating:
  0%
  € 42,50
 10. Oorbellen St Jacobsschelp
  Rating:
  0%
  € 29,95
 11. Jacobsschelp hanger
  Rating:
  0%
  € 28,95
 12. Hanger driehoeksknoop
  Rating:
  0%
  € 49,35
 13. Celtic knot sieraad
  Rating:
  0%
  € 25,95
  Niet op voorraad
 14. Labyrint hanger
  Rating:
  0%
  € 25,95
 15. Hart hanger Curl
  Rating:
  0%
  € 25,75
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 60

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bij het kiezen van sieraden met symboliek is het belangrijk om rekening te houden met de persoonlijke smaak en interesses van de ontvanger. Elk symbool draagt zijn eigen betekenis en kan een diepe persoonlijke connectie hebben voor de drager. Het geven van sieraden met symboliek is een prachtige manier om een boodschap van betekenis en intentie over te brengen.
Hart: Het hart staat symbool voor liefde en genegenheid. Een hartvormig sieraad kan worden gegeven als teken van romantische liefde of als een teken van genegenheid voor een dierbare.
Kruis: Het kruis is een christelijk symbool dat staat voor het geloof en spirituele verbinding. Het wordt vaak gedragen als een teken van religie of als herinnering aan iemands spirituele pad.
Lotus: De lotus is een symbool van zuiverheid, verlichting en spirituele groei. Het wordt vaak geassocieerd met het boeddhisme en hindoeïsme.
Yin en Yang: Het yin en yang-symbool vertegenwoordigt balans en harmonie. Het herinnert aan de dualiteit en complementariteit van het leven.
Anker: Een ankersymbool staat voor stabiliteit, hoop en vastberadenheid. Het kan een persoon herinneren aan hun innerlijke kracht om moeilijkheden te overwinnen.
Sleutel: Een sleutelsymbool kan staan voor geheimen, toegang tot kennis of het openen van nieuwe deuren en kansen.
Vlinder: De vlinder symboliseert transformatie, vrijheid en wedergeboorte. Het herinnert aan persoonlijke groei en verandering.
Olifant: De olifant is een symbool van geluk, kracht en bescherming. Het wordt vaak geassocieerd met het boeddhisme.
Infinity-teken: Het oneindigheidssymbool staat voor eeuwigheid, onbegrensdheid en verbondenheid. Het wordt vaak gegeven als teken van eeuwige liefde en vriendschap.
Sterren en maan: Sterren en de maan symboliseren de kosmos, dromen en hoop. Ze kunnen herinneren aan het streven naar hogere doelen.
Spiraal: De spiraal vertegenwoordigt groei, evolutie en verandering. Het herinnert aan het voortdurende proces van ontwikkeling.
De Levensboom: De levensboom is een universeel symbool dat wordt aangetroffen in verschillende culturen en religies over de hele wereld. Het vertegenwoordigt over het algemeen het leven zelf, groei, kracht, wijsheid, verbondenheid met de aarde en het universum.
Flower of Life; Sieraden met de levensbloem kunnen worden gedragen als een spiritueel symbool en als een herinnering aan de onderlinge verbondenheid van alle dingen.