Onze nieuwe webshop is gelanceerd! - Mocht je nog tegen probleempjes aanlopen, dan horen we dit graag.

Het geven van beelden als symbolisch cadeau is een prachtige manier om diepe gevoelens, waarden of intenties over te brengen. Beelden kunnen symbolisch zijn voor liefde, vriendschap, geluk, bescherming, hoop en vele andere emoties en betekenissen. Wij bieden beelden aan in diverse materialen en van diverse kunstenaars. Zoals de beeldenlijn van Willow tree en Kirsten Stark. De prachtige beeldenlijn van de kunstenaars uit Zimbabwe zijn heel divers en uniek. Gebaseerd op eerlijke arbeid, hierdoor staan de kunstenaars in Zimbabwe in hun eigen 'kracht'
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 113

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Familie brons
  Rating:
  0%
  € 23,50
 2. Bronzen beeldje mijn hart
  Rating:
  0%
  € 39,95
 3. Walvisstaart skulptuur
  Rating:
  0%
  € 129,90
 4. Verbondenheid brons
  Rating:
  0%
  € 34,95
 5. Beeld Samen zijn we sterk
  Rating:
  0%
  € 289,00
 6. Beeld van binnen
  Rating:
  0%
  € 199,00
 7. Beeld Intuitie""
  Rating:
  0%
  € 179,00
 8. Bronzen beeldje Stap voor stap
  Rating:
  0%
  € 48,75
 9. Beeldje balance brons
  Rating:
  0%
  € 53,75
 10. Beeldje met hart brons
  Rating:
  0%
  € 49,75
 11. Hart handen brons
  Rating:
  0%
  € 139,90
 12. handgebaar goed gedaan
  Rating:
  0%
  € 129,00
 13. Samen beeld brons
  Rating:
  0%
  € 83,00
 14. Moeder kind beeld brons
  Rating:
  0%
  € 84,00
 15. Bronzen Familie beeld
  Rating:
  0%
  € 96,00
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-15 van 113

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Zorg ervoor dat je het beeld zorgvuldig selecteert op basis van de persoonlijke smaak, interesses en overtuigingen van de ontvanger. Een beeld als symbolisch cadeau kan een diepgaand en blijvend effect hebben en herinneren aan de genegenheid en waardering die je voor iemand voelt.
Engelenbeeld: Een engelenbeeld kan symbool staan voor bescherming, begeleiding en troost. Het is een mooi cadeau om iemand te laten weten dat je om hen geeft en voor hen zorgt.
Boeddha-beeld: Een Boeddha-beeld staat voor vrede, sereniteit en spirituele verlichting. Het kan een geweldig cadeau zijn voor iemand die bezig is met meditatie en innerlijke groei.
Liefdesbeeld: Beelden die een liefdevol paar of een omhelzing uitbeelden, zijn een prachtige manier om liefde en romantiek te symboliseren. Ze kunnen geweldige cadeaus zijn voor jubilea of bruiloften.
Dierenbeeld: Overweeg een beeld van een dier dat speciale betekenis heeft voor de ontvanger. Dierenbeelden kunnen kracht, loyaliteit of specifieke eigenschappen symboliseren.
Abstract beeld: Abstracte beelden kunnen een breed scala aan emoties en betekenissen overbrengen, afhankelijk van de interpretatie van de kijker. Ze kunnen geweldig zijn voor het aanmoedigen van creativiteit en reflectie.
Vriendschapsbeeld: Een beeld van twee handen die elkaar vasthouden of andere symbolische vriendschapsscènes kunnen een sterke vriendschap vertegenwoordigen en een diepe band vieren.
Engelenvleugels: Engelenvleugels kunnen symbool staan voor bescherming en liefde van een engel. Dit kan een troostend cadeau zijn voor iemand die een moeilijke tijd doormaakt.
Yin en Yang-beeld: Het yin en yang-symbool vertegenwoordigt balans en harmonie. Het kan een cadeau zijn om iemand aan te moedigen evenwicht te vinden in hun leven.
Levensboombeeld: De levensboom symboliseert groei, kracht en verbinding met de natuur. Het kan een geweldig cadeau zijn voor iemand die op zoek is naar hernieuwde energie.
Religieus beeld: Afhankelijk van de religieuze overtuigingen van de ontvanger, kun je religieuze beelden zoals kruisen, heiligenbeelden of andere spirituele symbolen overwegen.