Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

veilig betalen

U kunt in onze webshop veilig betalen middels Ideal, mistercash, sofort banking, Paypal, creditcard, bankoverboeking, contante betaling bij afhalen en achteraf betalen via Afterpay.

AfterPay - Achteraf betalen (Nederland) AfterPay voert voor Zonnevogel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Veilig shoppen en betalen Onze webshop is beveiligd met een SSL certificaat, dit is te herkennen aan het gesloten hangslot boven in het scherm.

OOK GOED OM WETEN !

*Verschil tussen http en https*

HTTP" wil zeggen "Hypertext Transport Protocol", wat wil zeggen dat het een protocol is, (een taal, een manier om te praten) voor informatie uitwisseling tussen de Web servers en de klanten.

Het belangrijkste, is de letter S die het verschil tussen "HTTP" en "HTTPS" aangeeft.

De "S" is synoniem van "SECURE"

Indien u een Website bezoekt, kijk dan goed naar het adres ; als het begint met "http://" wil het zeggen dat de Webpagina niet beveiligd is en dat je gesprek of gegevens door andere kan worden nagekeken.

Geef dus nooit je bankkaart nr of persoonlijke gegevens door op een web site "http"

Indien het website adres begint met "https://", wil het zeggen dat je computer op een beveiligde site zit en dat niemand jouw gegevens kan zien.