Vingerafdrukhanger geluk

Vingerafdrukhanger geluk

Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Oorbellen vingerafdruk Touch

Oorbellen vingerafdruk Touch

Voordeelset bedels

Voordeelset bedels

Vingerafdrukhanger geluk

Vanaf € 225,00
Vingerafdrukhanger geluk, een gepersonaliseerde hanger in de vorm van een klavertje 4
Op maat gemaakt 4-6 weken
Nog %1 beschikbaar
SKU
JC-11014

Extensies: jpg, jpeg, pdf / Max. afmeting: 8000x8000px.

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

De Vingerafdrukhanger Geluk is een uniek en betekenisvol sieraad dat een persoonlijke touch toevoegt aan elke gelegenheid. Deze prachtige hanger is vervaardigd in de vorm van een klavertje vier, een tijdloos symbool van geluk en voorspoed. Wat dit sieraad extra speciaal maakt, is de mogelijkheid om het te personaliseren met een unieke vingerafdruk.

De hanger is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, zoals sterling zilver of goud, om duurzaamheid en een luxe uitstraling te garanderen. Met zijn verfijnde ontwerp is de Vingerafdrukhanger Geluk geschikt voor dagelijks gebruik en kan het ook een perfect cadeau zijn voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of als een symbool van liefde en verbondenheid.

Het dragen van deze hanger is niet alleen een manier om geluk te symboliseren, maar ook om een blijvende herinnering aan dierbaren bij je te dragen. Of het nu gaat om een cadeau voor jezelf of voor iemand anders, de Vingerafdrukhanger Geluk is een uniek en persoonlijk sieraad dat de test van de tijd zal doorstaan. Elk moment wordt speciaal met deze prachtige hanger die niet alleen een stijlvol accessoire is, maar ook een emotionele waarde toevoegt aan je sieradencollectie.


Meer informatie
SKU JC-11014
Merk of ontwerper Jewel concepts
Gelegenheid Succes en geluk
Lengte 14 mm
Breedte 14 mm
Schrijf uw eigen review