Vingerafdrukhanger Touch

Vingerafdrukhanger Touch

Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Armband asruimte traan goud

Armband asruimte traan goud

Oorbellen vingerafdruk Touch

Oorbellen vingerafdruk Touch

Vingerafdrukhanger Touch

Vanaf € 195,00
Ronde vingerafdruk hanger vervaardigt uit goud of zilver met hierin verwerkt een vingerafdruk van een dierbaar persoon. De Touch, als een subtiele aanraking, kwetsbaar, teer en heel persoonlijk en elegant om te dragen.
Op voorraad 4-6 weken
Nog %1 beschikbaar
SKU
JC-11001

Extensies: jpg, jpeg, pdf / Max. afmeting: 8000x8000px.

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Het tijdloze ontwerp van de Touch-hanger straalt elegantie uit, met een eigentijdse uitstraling die zich moeiteloos aanpast aan elke stijl. Kies uit de verschillende goudtinten om het sieraad aan te passen aan je persoonlijke voorkeur of als een doordacht geschenk voor een speciaal iemand. 
Wordt geleverd zonder ketting.

Touch, vernoemd naar een aanraking. De letterlijke aanraking in de vorm van een vingerafdruk maar ook de betekenis van een aanraking. Iemand die in je hart zit, die wat voor je betekent, waarmee je liefdevol verbonden bent, iemand die je echt raakt.  

Een blijvende herinnering wordt aan degenen die dicht bij je hart staan. De aanraking op de hanger symboliseert de tastbare connectie met je geliefden, waardoor het niet alleen een stijlvol accessoire is, maar ook een betekenisvolle uiting van liefde en verbondenheid. Touch is meer dan alleen een naam; het is de essentie van het sieraad zelf. Het nodigt uit tot het koesteren van speciale momenten, het vieren van unieke banden en het vastleggen van de schoonheid van aanraking in een elegant en persoonlijk kunstwerk. Draag Touch met trots als een symbool van liefde, herinnering en de bijzondere aanrakingen die ons verbinden met de mensen die we koesteren.

Nog verder te personaliseren met een gravure aan de achterkant, deze gravure is bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie
SKU JC-11001
Merk of ontwerper Jewel concepts
Lengte 12.5 mm
Breedte 12.5 mm
Schrijf uw eigen review