Geen tijd voor verdriet

Geen tijd voor verdriet

Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

De dag heeft genoeg.

De dag heeft genoeg.

Als de ouderdom pijn doet

Als de ouderdom pijn doet

Geen tijd voor verdriet

€ 14,20

Praktische gevolgen na het overlijden van een partner.

Zaken om bij stil te staan, voor als ik er niet meer ben....

2 stuks op voorraad
SKU
TH-128

Als je je partner verliest zijn er de schrik, het verdriet, de verwerking en het opvangen van de kinderen. Daarnaast komen er ook nog veel praktische zaken op je af. Die moeten geregeld worden en daar ben je niet op voorbereid. Omdat je meestal leeft alsof je niets kan overkomen.

 ‘Het verlies van mijn man kwam totaal onverwacht en ik werd dan ook compleet overvallen. Hoe ik mijn weg heb gevonden in alle rompslomp en de allergrootste wanhoop in mijn leven – los van het vreselijke verdriet – ik legde het vast.’ Aldus Jacqueline Jonkman.

Dit boekje bestaat uit twee delen. In het eerste vertelt Jacqueline Jonkman over alle praktische beslommeringen en het onbegrip bij administraties en loketten. In het tweede deel staan de zaken waar zij tegenaan liep, voorzien van korte uitleg en handige tips. 
Een boek voor ieder die tijdig wil nagaan of hij zijn nabestaanden niet met onnodige problemen opzadelt, maar zeker ook voor mensen die bij een organisatie werken met klanten van wie de partner gestorven is.

Hardcover - 36 + 43 pagina's

Meer informatie
SKU TH-128
Breedte 13,5
Hoogte 21
Diepte 1,4
Schrijf uw eigen review