Hemels Verdriet.

Hemels Verdriet.

Vanwege een korte onderbreking wordt uw bestelling verzonden op 26 juli. Voor gepersonaliseerde producten en producten met levertijd verandert er niets.

Hoe zou jij het willen.

Hoe zou jij het willen.

Weg was ze

Weg was ze

Hemels Verdriet.

€ 14,90
2 stuks op voorraad
SKU
TH-043

Door Mayke van Haagen

Bij de zesjarige Luka wordt kanker geconstateerd. Negen maanden later overlijdt hij. Hemels verdriet is het persoonlijke en integere verhaal zijn moeder, die een spirituele dimensie vindt in dit grote verdriet.

Het boek beschrijft in chronologische volgorde de negen maanden waarin Luka’s gezin in het academisch ziekenhuis van de VU in Amsterdam terechtkomt. Toch is er een dimensie die boven het medische circuit uitgaat: een werkelijkheid die verder reikt dan het fysieke. Het is een bijzondere ervaring voor de ouders om te merken dat Luka naarmate hij lichamelijk zwakker wordt, mentaal groeit.

‘Voor mij was het proces dat ik heb doorgemaakt heel intens. Ik ervoer dat het mogelijk was om het ziekteproces en het overlijden van mijn zoon op een ‘lichtere’ manier te beleven, vanuit een meer spirituele dimensie. Deze ervaring was heel bijzonder en verrijkend. Daarom zocht ik naar een manier zodat ook anderen er kennis van konden nemen. Uiteindelijk kreeg het de vorm van dit boek.’

160 pagina\'s/softcover

Meer informatie
SKU TH-043
Breedte 13.5
Hoogte 21
Schrijf uw eigen review